NIOBLU NIOSOME

Deze lijn is niet zomaar een gezichtsverzorging, het is een huid verbeterende skin-care. De producten worden in Zwitserland met de allerbeste werkstoffen en antioxidanten gemaakt. Dankzij de zeer doeltreffende actieve bestanddelen biedt elk product een ware schoonheidservaring. Deze fantastische huidverzorgingslijn is 100% vegan.
Leer hier meer over NIOBLU NIOSOME
De serie bestaat uit cleansing milk, multi action toner, dagcrème, nachtcrème, oogcrème, serums, masker, crème sorbet moisturiser (extra hydratie en stevigheid van de huid) en een anti smog fluid (beschermt tegen vervuiling en UV stralen). Kortom deze nieuwe lijn speelt een belangrijke rol om de elasticiteit en vitaliteit van de rijpere huid te herstellen.

Wil je advies of bestellen:
Envelop

 NIOBLU Collageen Anti-age

Dankzij het gebruik van niosomen bereiken de actieve bestanddelen de huidlagen en zorgen voor meer stevigheid, glans, en een natuurlijk liftend effect voor een egale en stralende huid die er mooi en glad verzorgd uitziet. De veeleisende huid heeft verzorging nodig die:
• Cel veroudering tegengaat
• Uw huid verstevigt en de huid structuur verfijnt
• Uw rimpels minder zichtbaar maakt
• Uw huid intensief regenereert
• NIOBLU is een VEGAN lijn
Deze lijn is geschikt elk huid type naar behoefte en/of voor de rijper wordende huid.

Wil je weten welk product voor jou geschikt is of wil je bestellen:
Envelop

NIOBLU Young

De Young serie is een eenvoudige lijn om te beginnen met je dagelijkse beauty routine. Deze lijn biedt oplossingen op maat voor de huid die nog niet 'veeleisend' is.
NIOBLU Roze is voor de droge tot gevoelige huid
NIOBLU Groen is voor de gecombineerde tot vette huid

Van normale, gemengde, vettige, droge of gevoelige huid, onze NIOBLU Young lijn kalmeert, hydrateert, verzorgt en beschermt.
De producten van deze serie zorgen in enkele minuten per dag voor een frisse, stralende teint. Een goed verzorgde huid straalt en laat je make-up ook mooier uitkomen.

Wil je weten of deze lijn voor jou geschikt is, of wil je bestellen:
Envelop

NIUBLU MEN

De meeste mannen leiden een actieve levensstijl. Wij hebben huidverzorging die met weinig tijd uw huid optimaal verzorgd, ook tijdens het sporten of actieve lange dagen.
Onze producten realiseren intensieve verzorging voor de mannen-huid.
Een eenvoudig, resultaatgericht verzorgingsritueel, in slechts enkele minuten.
Met weinig tijd…..geeft deze routine uw huid de frisse, hydraterende en jeugdige teint die u nodig heeft.
Cleanser, Face Moisturizer, pre- and aftershave gel, Showergel, Shampoo of Deo vraag naar de producten die voor uw huid aan te bevelen zijn. We helpen u graag!

Wil je advies, of bestellen:

Envelop

Specials

 Revitalizing Pearl Cleanser: Een cleanser, die effectief en op milde wijze make-up, onzuiverheden en verontreiniging verwijdert. Geschikt voor elke huid, ook voor de gevoelige! De reiniging maakt de huid zacht en soepel en geeft hem een gelijkmatige teint.

Gentle Exfoliating Scrub: Deze lichte, crèmige peeling met fijne granulaatkorrels, verwijdert dode huidcellen en maakt het huidoppervlak direct zacht en glad. Stimuleert de doorbloeding. Geschikt voor elk huidtype.

Malibu Miracle Mask: Een rijk, reinigend gezichtsmasker wat de huid hydrateert, zuivert, verzacht en egaliseert. Het masker geeft de huid nieuwe energie, terwijl het de balans tussen vochtgehalte en talkgehalte herstelt.

Voor meer informatie of direct bestellen:

Envelop