ENERGY

De wellness-oase voor thuis.
Nieuwe energie dankzij het extract van zoete sinaasappel, met een onmiskenbare citrusgeur.
Sta ’s- morgens op en verzorg je huid met de heerlijke producten uit onze Energy-lijn. Douchegel, bodycrème en geurspray voor een sprankelend ritueel om de zintuigen te prikkelen en energie & vitaliteit te geven, geschikt voor alle huidtypes. Ze geven een diep gevoel van frisheid en hydratatie, omringd door een onmiskenbare citrusgeur die een staat van volledig welzijn bevordert.
De geur van sinaasappel om elke ochtend fris en energiek de dag mee te starten.

Wil je meer informatie of direct bestellen:
Envelop

 RELAX

De wellness-oase voor thuis. Ontspannen de dag afsluiten met de bodycare producten van onze 'relax' lijn. Ook leuk om cadeau te geven.
De reinigende bad- en douchegel zorgt voor een aangenaam gevoel.
Het hydrateert de huid van top tot teen, terwijl je tegelijk wordt verwend met een heerlijke geur van lavendel.
De lichte body crème is niet vet en hydrateert de huid onmiddellijk terwijl hij snel intrekt. De aroma ontspant de geest en zorgt voor welbehagen.
De geurspray omhult je met een frisse lavendelgeur, met zijn bekende ontspannende en antistress-eigenschappen. Het geeft harmonie en evenwicht.

Wil je meer weten of wil je bestellen:
Envelop

 SPA diversen

Refresh your Senses !

Ik heb nog wat andere SPA producten dan de hierboven beschreven lijnen. Bijvoorbeeld een Body Rub, Showergel, Massage-olie of een Bodylotion van verschillende vitaliserende SPA geuren.

Omdat het kan gaan om uitgaande producten of oudere verpakkingen, kan ik een speciale prijs maken van de producten die ik nog op voorraad heb.
Neem gerust contact met me op, als je wilt weten voor welke producten dit geldt.

Wil je meer weten of wil je bestellen:
Envelop